Jobe
Blog

Wat doet JOBE?

Een van de grootsten namen als het gaat om allerlei watersportartikelen. Dat is JOBE. Van wetsuits tot waterski’s en van zonnebrillen tot SUP-boards. Ze hebben het allemaal, dus wat je ook nodig hebt, je kunt bij hen terecht! Het assortiment is niet alleen groot, maar ook tot in de details uitgewerkt. Er is gedacht aan matching kleuren tussen de producten en alles ziet er strak en mooi afgewerkt uit. Van recreatieve watersporters tot professionele beoefenaars, men heeft voor ieder wat wils.

JOBE heeft als missie dat watersporten leuk en relaxt moet zijn voor iedereen! Ze willen dat men geniet van de mooie dingen in het leven en herinneringen maakt met vrienden en familie. En waar kun je dat beter doen dan op het water?

JOBE Matching

JOBE heeft haar gehele assortiment op elkaar afgestemd en er is tot in de details over nagedacht. Koop je een multi-positionboard in felle groene en blauwe kleuren? Dan hebben ze voor jou een bijbehorende groene hendel en een teal neopreen zwemvest maakt het af.

Heb je een dames wetsuit nodig en ga je voor de groene Sofia? Dan is daar een bijpassend zwemvest bij met dezelfde print voor.

Je kunt dus eeuwig blijven mixen en matchen totdat het aansluit bij jouw voorkeuren, dat is fantastisch toch!

JOBE Comfort

Bij JOBE is het belangrijk dat watersporten zo comfortabel en relaxt mogelijk moet zijn. Daar houden ze rekening mee in hun assortiment. Zo zijn bijvoorbeeld de multi-positionboards voorzien van zacht foam voor extra grip. Ook de handles liggen lekker in de hand. Wetsuits en zwemvesten zijn gemaakt van zacht materiaal en voorzien van veel elasticiteit. Hierdoor sluiten ze goed op het lichaam aan en dragen ze prettig.

Daarnaast zorgen ze er bij JOBE voor dat hun producten gemakkelijk in gebruik zijn. Zo hebben ze handige draagtassen voor boards, waterski’s, SUP’s, en funtube’s. Ook hebben ze tal van verschillende touwen die op iedere boot bevestigd kunnen worden.

Laat een antwoord achter