fashionmatters

Vrouwen Trends

Fashionmatters.nl is jouw site voor de laatste trends en tips op het gebied van mode. Niet alleen voor jezelf maar ook voor mannen. Kan je vader, vriend of broer wel wat tips gebruiken lees ze dan ook eens onze blogs met mannen trends. Genoeg over mannen, vrouwen zijn degene die de mode groter dan ooit hebben gemaakt. En dan heb ik het niet zo zeer over ontwerpers. Nee de alledaagse vrouw. Vrouwen zijn degene die het meest spenderen aan mode. Maar modieus zijn heeft geen prijs. Om jullie alvast een voorproefje te geven van de blogs die je hier kan vinden delen we alvast wat tips en trends met je!

Streetwear

Dat streetwear hot en booming is, is je misschien niet ontgaan. Sterker nog waar streetwear al geruime tijd hot is in Amsterdam heeft dit nu ook de runways in Milaan en Parijs bereikt. En wanneer de grote modemerken streetwear opnemen in hun collectie en fashionshow dan mag je spreken van een trend. Een hoodie mag eigenlijk niet ontbreken in je kledingkast. Het wordt je favoriete trui. Je trui om in te chillen, tegen de kou of om die nette pantalon net even iets meer casual te maken. Met streetwear kan je alle kanten op. Mix en match erop los. Ook de getailleerde trainingsbroeken zijn voor meerdere gelegenheden een mooie maar tegelijkertijd comfortabele optie.

Lichte jeans

Let op! Die lichte jeans kan de kast weer uit. We zien de lichte jeans steeds vaker terugkeren op de catwalks in Europa. Dus als je hem al had afgeschreven denk dan nog maar eens goed na of dat wel zo verstandig is. Hieronder hebben we nog tip die je weer verliefd kan maken op die lichte jeans.

Patch it & Pin it!

In het verlengde van streetwear zien we het steeds vaker voorkomen dat men kleding customized. Heb jij er genoeg van om continu maar hetzelfde als anderen eruit te zien. Door middel van geborduurde patches kan je je kleding een hippe twist geven. Je kan je creativiteit de vrije loop laten. Jij bepaalt welke boodschap het uitstraalt. Het kan iets simpels zijn of een diepere betekenis. Een leuke manier to express yourself! Wil je een meer subtiele draai geven aan je kleding. Probeer dan eens een pin it button. Ook deze vind je in allerlei kleuren, soorten en maten. Genoeg om jezelf te onderscheiden!

Word jij vrolijk van deze tips en wil je op hoogte blijven hou onze blogs dan in de gaten!