tshirtdeal.nl
Blog

Een origineel en persoonlijk cadeau!

Een cadeaubon, envelop met geld of een douchepakket, de standaard cadeautjes die elke verjaardag wel weer terugkomen. Hoe leuk is het om eens wat persoonlijks te geven aan je schoonouders of beste vriendin. Hieronder ga ik het hebben over een aantal originele cadeautjes die veel meer waard zijn dan een envelopje met geld.

Het fotoboek

Voor mijn 21everjaardag werd ik verrast met een persoonlijk plakboek vol foto’s van vroeger tot nu. Elke pagina bracht een nieuw verassende herinnering naar boven waardoor ik er wel uren naar kon kijken. Het is niet alleen leuk om te krijgen, ook het maken moet voor veel plezier hebben gezocht, aangezien het ging om herinneringen die ik met mijn vriendinnen heb beleefd. Naast foto’s stonden er ook verhalen in van herinneringen waar misschien geen foto’s van waren. In dit boek kun je gedurende je hele leven blijven kijken. Zelfs als je 80 bent is het leuk om terug te kijken naar de jongere jaren van je leven.

Een cadeau met eigen opdruk

Of het nu gaat om een mok, bord, T-shirt of toch een op hout bedrukte foto, je kan het zo gek niet bedenken en het is mogelijk. Zo heb ik laatst een T-shirt laten bedrukken bij tshirtdeal.nl met mijn favoriete foto van de jarige en mijzelf. Nu ga je natuurlijk niet dagelijks rondlopen in een T-shirt met jezelf erop, de jarige kan het kledingstuk gemakkelijk gebruiken als pyjama. Het gaat om de persoonlijke gedachte achter het cadeau wat telt. Zoiets is vaak honderd keer meer waard dan een douchepakket wat na een aantal weken op is.

Nieuwe herinneringen maken

Je hebt misschien al een hoop mooie herinneringen beleefd met de jarige, maar toch is het altijd leuk om er een aantal bij toe te voegen. Hoe? Geef de jarige een weekendje of hotelovernachting ergens in Nederland. Ga gezellig samen op pad en ontdek een nieuwe stad. Leuk om nieuwe herinneringen samen te maken en tegelijkertijd ook wat ‘quality time’ samen door te brengen tussen de drukte van werk, sporten en hobby’s door. Wanneer er toch echt geen tijd of mogelijkheid is om een weekend op pad te gaan is een diner bon of bioscoopbon natuurlijk ook een leuk uitje om te geven. Het gaat er in ieder geval om dat je samen met de jarige even lekker op pad kunt gaan.

Hopelijk ben je weer op nieuwe ideeën gekomen voor jouw volgende verjaardagscadeautje!

Geef een reactie