fashionmatters

Over Ons

Welkom op de over ons pagina van fashionmatters.nl. Dat wij mode heel belangrijk vinden hoeven we je waarschijnlijk niet uit te leggen. Onze blogs gaan dan ook allemaal over mode. Met mode bedoelen we mode in de breedste zin van het woord. Alle vormen van mode kunnen hier ter sprake komen. Wij erkennen het belang van mode en dat willen we graag met je delen. We delen hier tips en trends via onze blogs. Onze blogs kunnen zowel voor mannen als vrouwen gelezen worden. Omdat we mode als een breed begrip zien kunnen de meest uiteenlopende mode gerelateerde onderwerpen met je bespreken. Kortom, voor iedereen met ook maar een beetje affiniteit met mode is er altijd wel een interessante blog te vinden.

De laatste trends

Mode is dynamisch en staat dan ook nooit stil. Continu is mode in ontwikkeling. Het is bijna niet meer te volgen. Terwijl jij over fashionmatters.nl leest is er ergens op de wereld weer een nieuwe collectie op de markt gebracht of een nieuwe trend ontstaan. Omdat dit allemaal niet meer te volgen is, helpen we je een handje. Op de homepage hebben we besproken waarom we mode belangrijk vinden. Dan is het wel zo fijn dat je ondanks je drukke bestaan de tijd hebt om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op gebied van mode. Mode die voor ons allen zo belangrijk is.  

Eerlijkheid & Duurzaamheid

Mode is voor fashionmatters.nl op meerdere vlakken belangrijk. Zelfs in deze moderne tijd komt het nog veel voor dat kleding niet eerlijk geproduceerd is. Met niet eerlijk doelen we op slechte arbeidsomstandigheden in productielanden. Tussenpersonen maken misbruik van hun machtspositie en buiten arbeiders uit. Wij van fashionmatters.nl willen hier verandering in brengen. Als de modewereld staat voor eerlijkheid en duurzaamheid zal de wereld een betere plek zijn. Mensen zullen nog meer genieten van mode omdat ze weten waar het vandaan komt. Omdat ze weten dat er niemand heeft moeten lijden en onze planeet niet is aangetast door de productie. Ben je op de hoogte van goede initiatieven deel deze dan met ons via de contactpagina of lees interessante blogs over dit onderwerp.