fashionmatters

Mannen Trends

Fashionmatters.nl is er niet alleen voor vrouwen. Onze blogs zijn voor zowel mannen als vrouwen geschikt. Het ene onderwerp is misschien meer dan de ander. Maar wat je besluit te lezen op onze blogsite bepaal je natuurlijk helemaal zelf. Om je alvast een voorproefje te geven van wat je op fashionmatters.nl zou kunnen aantreffen geven we je alvast trends en tips om fresh te blijven.

Kleurrijk

We zagen het in het afgelopen jaar al langzaam opkomen felle kleuren bij mannen. Mannen dragen steeds vaker gewaagde kleuren. Neon is op dit moment helemaal lit! Je hebt nog nooit zoveel geshined als met neon. Doordat je kleding al genoeg aandacht trekt met de kleur is het aan te raden om een basic kledingstuk in een felle kleur te dragen. Dit compenseert elkaar zodoende dat je neon kledingstuk volledig tot zijn recht komt. Het getuigt van stijl als je de rest van je outfit simpel weet te houden.

Als je haar maar goed zit

Haartrends, voor elk seizoen zijn er weer kapsels die het straatbeeld overnemen. Onlangs is er ook weer een verschuiving geweest. Op dit moment zijn stoere korte kapsels helemaal in de mode. De zijkanten zijn lekker kort maar niet kaalgeschoren. De korte overloop maakt plaats voor kort bedekte zijkanten. Bovenop is het haar wat langer. Afhankelijk van je haarstijl en de vorm van je hoofd kan de lengte aanhouden. Staat kort je goed laat het vooral niet te lang. Geen bakken met haarproducten maar een klein beetje wax is voldoende. Dit nonchalante kapsel mag juist niet te gelikt overkomen. En dan nog een voordeel zo een kort kapsel bespaart je veel tijd. Je bent in de ochtend binnen een handomdraai klaar. En als je met het koude weer van dit moment even een pet of muts op wilt hoef je niet bang te zijn dat je haren in de war komen. Met dit kapsel ben je altijd fresh!

Gouden tip!

De gouden tip die we met jullie delen is eigenlijk pas handig in de zomer. Een korte broek nodig? Ga dan eerst even je oude broeken af. Die broek met die wijde pijpen kan echt niet meer. Maar tot aan je knie ziet het er allemaal nog best goed uit. Afknippen die handel! Rol je broekspijp een aantal keer om en niemand die ziet dat hij is afgeknipt.

Meer van dit soort handige tips bekijk dan onze blogs!