handtassen
Blog

Fashion that matters: handtassen als accessoire

De meeste mensen zijn al weer druk bezig met werken of studeren, alleen nog lang niet iedere dame heeft een goede handtas! De meeste studenten zullen altijd wel moeite hebben om een tas te vinden, ze moeten natuurlijk wel genoeg ruimte hebben voor hun laptopje en voor al die boeken. Wij gaan je in dit artikel alle handtassen laten zien die het geld meer dan waard zijn. Voortaan nooit meer ruimte tekort!

Een bijzonder bontje

Je kunt natuurlijk heel wat soorten tassen op de markt vinden, een hoop tassen van dit jaar zijn voorzien van felle kleuren. Denk bijvoorbeeld aan de erg zoete kleuren, denk aan een licht blauw, aan roze of aan zelf aan geel. Deze kleuren zijn dit jaar veel te vinden, de egale en donkere kleuren zien we alleen bij de tassen voor de heren. Maar deze dragen natuurlijk geen handtassen.

Ook is het mogelijk echt in om een bontrandje te neen. Zo kom je gelijk in die wintersfeer. Dit bont komt dit jaar weer veel voor, in tegenstelling tot vorig jaar toen het niet zo bekend was. Ook zien we nog wel eens een sleutelhanger aan de tas met bont. Zelfs de grote merken zoals Gucci en Dior maken steeds meer tassen met bont.

Een maatje te groot

We zien ook dit jaar weer de oversized tassen terug, deze zijn ook dit jaar weer in de mode. Deze tassen zijn de laatste jaren vaak te zien in de warenhuizen. Het mooie van deze tas is natuurlijk dat alles er in zal passe. Maar dit is natuurlijk niet het enige, het geeft namelijk ook een bijzondere uitstraling aan je outfit.  Door bijvoorbeeld slim of skinny fit kleren te combineren met de tas kan je altijd weer een killer outfit samenstellen.

Uiteraard zijn ook dit jaar weer de tassen met de riempjes in. Een merk als Herschel zal veel te vinden zijn, zij hebben ook veel rugzakken. Er zitten geen ritsen op de tas, door het flapje dicht te strappen kan je zo tas dichtmaken. Op deze manier ben je altijd voorzien van een tas met een bijzonder design. Houd zeker de collecties voor de winter in de gaten, het blijkt namelijk dat Michael Kors ook weer klaar staat met een nieuwe reeks handtassen. Deze zijn natuurlijk altijd tof om te zien, je mag deze dan ook niet missen.

Geef een reactie