Nubikk
Blog

Nubikk! Want fashion matters wel degelijk!

Nog niet zo heel lang geleden kon je als man niet toegeven dat je mode belangrijk vond. Mode werd gezien als iets voor vrouwen. Als man werd je geacht wat uit de kast te rukken zonder te letten op wat het eigenlijk was wat je aan had. Of je liet je vrouw of vriendin het één en ander uitzoeken wat je dan braaf aantrok. Ook dat werd nog wel geaccepteerd. Maar dat was vroeger. Want inmiddels is mannenmode een booming business en mannen komen er vlot voor uit dat ze de laatste trends volgen. Gelukkig maar. Een z’n trend is Nubikk, een label dat een snelle opmars maakt. Als fashion really matters, en dat doet het natuurlijk, dan draag je schoenen van dit label.

Nubikk: fashion voor elke man

Nubikk bestaat nog niet zo lang. In 2012 is het label in Nederland opgericht. Maar laat je door die korte bestaanstijd niet afleiden. Nubikk heeft al laten zien dat ze weten waar ze mee bezig zijn. Al in 2014 wonnen ze een belangrijke prijs namelijk de Zilveren Schoen voor het snelst opkomende nieuwe merk. En dat is geen wonder als je echt eens goed naar hun schoenen gaat kijken. Het merk staat voor relaxed, stijlvol en comfortabel leven en het is dus helemaal gericht op de man van nu. En Nubikk heeft ook voor elke man wat in de collectie zitten. Of jij nu gaat voor sportieve mode of meer op chique, een passende schoen is bij dit label zo gevonden.

Fashion is leuk maar…

Hoewel fashion voor mannen steeds belangrijker wordt, zijn mannen over het algemeen niet bereid concessies te doen aan draagcomfort of gemak. Daar waar vrouwen best bereid zijn die geweldige pumps tot bloedens toe te dragen, gaan mannen toch eerst uit van comfort. Dus hier even wat tips als je op zoek gaat naar passende Nubikk schoenen. ? Koop je schoenen aan het eind van de dag. Dan zijn je voeten wat dikker en ook dan moeten ze lekker zitten. Pas in de winkel ook altijd beide schoenen. Mensenvoeten zijn nu eenmaal meestal niet altijd gelijk. Het is belangrijk dat je bij beide voeten weet dat de schoenen goed zitten. Koop vervolgens de schoenen die het lekkerste zitten aan je langste voet. Als je de schoenen langer wilt gebruiken, houd er dan rekening mee dat voeten wat langer worden naarmate je ouder wordt.

Met deze tips en het feit dat de Nubikk collectie groot en afwisselend is doe je zeker geen miskoop. En zo loop ook jij weer rond als de modieuze man die je bent!

 

Laat een antwoord achter