nikkie
Blog

NIKKIE mode: een modemerk met passie

De laatste tijd komen er veel meer nieuwe modemerken op de markt. Dit is altijd wel leuk, maar hoe kan je zien welke goede kleding hebben en welke niet? Een van de merken die zeer goed bezig is de laatste tijd is NIKKIE, en dit is zeker geen verrassing. In dit artikel gaan we kijken naar dit moderne kledingmerk. Wat zijn de redenen waarom je voor dit merk moet kiezen en waarom is Kate Moss de hoofdpromotor geworden van het merk? Om hier antwoord op te krijgen raden we aan snel door te lezen!

Het merk NIKKIE

Wat is NIKKIE nu precies voor merk? Het merk is opgericht door Nikkie Plessen, dit is de ontwerper binnen het bedrijf en tevens ook de eigenaresse. De kans is aanwezig dat je wel eens van haar hebt gehoord, ze heeft namelijk een tijd lang als actrice gewerkt. Vervolgens is ze hiermee gestopt en vond ze het tijd om zelf iets op te zetten.

De grootste omzet heeft ze behaalt toen Kate Moss afgelopen jaar een baan heeft gekregen bij het bedrijf Zij zorgt nu voor de dameslijn, deze gaat nog altijd als een trein. Samen met Nikkie is ze bezig om het merk alsmaar te laten groeien, ze willen dan ook mee gaan doen met de grote shows. Kate Moss heeft binnen het merk haar eigen collectie, deze staat bekend als de “Selected bij Kate Moss” selectie.

De kleren van NIKKIE

De kleren die je kunt vinden bij NIKKIE loopt heel erg uiteen, je kunt dan ook niet met een woord het merk omschrijven. Een ding zal echter wel naar voren springen, dit is de luxe. De kleren zijn altijd weer gemaakt van de meest hoogwaardige kwaliteit materialen, je zal dan ook zeker lang plezier hebben van je aankoop. Maar ook uit de uitstraling van het merk komt deze luxe naar voren, een van de dingen waar je dit aan kunt zien zijn de gouden tinten in de collectie.

Voor iedere vrouw zal NIKKIE een merk zijn wat voldoende te bieden heeft. Ze zijn niet heel duur in verhouding tot andere merken, dit maakt het dan ook een merk wat iedereen wel kan kopen. Door de kleren van NIKKIE kan je jouw garderobe voorzien van de meest prachtige en luxe kleding, hierdoor zal je er altijd weer stijlvol bij lopen. NIKKIE is een merk wat nog veel groter zal worden, een merk met een ware visie en een flinke dosis passie.

Laat een antwoord achter