Blog

Ook zwanger kan je er fashionable uitzien

Meghan Markle is misschien wel het beste voorbeeld dat vrouwen die zwanger zijn er nog steeds super fashionable uit kunnen zien. Maar niet alleen prinsessen kunnen er tijdens kun zwangerschap prachtig uitzien, dit is ook voor de gewone vrouw prima haalbaar. In deze blog benoem ik een aantal benodigdheden voor in je zwangerschap en na je bevalling die ook nog eens modebewust zijn.

De start

Laten we beginnen bij het moment dat je te horen of te zien krijgt dat je zwanger bent. Dit is natuurlijk een heel spannend moment voor jou. Hopelijk kan je het direct bespreken met iemand en kan je je vreugde delen. Maar ook als je het nog even geheim wilt houden voor de buitenwereld is dat jouw recht. Uiteraard zou je de vader natuurlijk eerst het nieuws moeten brengen, ook al ben je misschien geneigd om je beste vriendin of je moeder direct te bellen.

Verzorging

Op dit moment zal er waarschijnlijk van buiten nog weinig te zien zijn, dus is het qua kleding nodig niet zo moeilijk. Echter is het wel belangrijk doordat jouw lichaam gaat groeien, en daarna jouw kindje gaat groeien, je goed voor lichaam zorgt. Probeer vooral je buik zodoende goed te hydrateren om eventuele striae in een latere fase te voorkomen. Informeer daarnaast welke vitamine en mineralen belangrijk zijn tijdens een zwangerschap en informeer of je deze eventueel extra moet gaan slikken.

De kleding

In een latere fase zal je gaan merken dat oudere spijkerbroeken toch niet meer zo lekker zitten. Je lichaam gaat een andere vorm aannemen en zodoende heb je ook andere kleding nodig. Een normale spijkerbroek zal misschien bij de sluiting niet meer fijn zitten. Zodoende is het fijner om een spijkerbroek je kopen die aan de binnenkant een zachte stof heeft en die jouw buik kan ondersteunen. Dit hoef je aan de buitenkant geeneens te zien, dus je ziet er nog steeds zo modebewust uit als voorheen. Als je buik flink groter gaat worden, vinden sommige vrouwen het fijner om jurken of broeken van zachte stoffen te gaan dragen. Maar met een jurk hoef je er zeker niet bang voor te zijn dat je eruit ziet alsof je in je huispak rondloopt. De simpele stretch jurken die je voorheen ook droeg om je mooie silhouet te showen, zijn vooral makkelijk en zien er nog steeds heel mooi uit.

Na de bevalling

Je lichaam zal na de bevalling weer gaan veranderen en zodoende zal je langzaam weer hetzelfde kledingproces meemaken maar dan omgekeerd. Echter zijn er twee dingen anders. Ten eerste zal je een voedings BH kopen, aangezien je nu melk kan geven en het dus handig is dat je dit zonder veel moeite kan doen. Daarnaast zal je vrouwelijke gedeelte na de zwangerschap nog erg gevoelig zijn. Gebruik dus ondergoed van katoen, zodat je de warmte niet teveel vasthoudt.

Geef een reactie