Blog

Hoe ik de perfecte bikini vond!

Als de tijd weer is aangebroken om te gaan shoppen voor lingerie of badmode dan begin ik alweer te zweten. Het uitzoeken van een van deze twee is altijd een ramp geweest voor mij. Zeker na de bevalling van mijn dochter. Voorheen had ik al moeite met het bepalen van mijn maat en nu is dat niet anders. Ik denk dat de meeste vrouwen zich hier wel in kunnen herkennen.
Wat mij het meest tegenstond was het passen in de winkel. Je kent het wel. Zo’n krap pashokje met fluorescerend licht waar je dan staat te zwoegen om jezelf in en uit een pak te hijsen. Een verkoopster die met de beste bedoelingen je komt helpen en zelf ben je als de dood dat ze binnen komt terwijl je nog niet klaar bent. Dat ik toen nog niet had gedacht aan een het kopen van mijn lingerie online!

Kiezen en passen

Heerlijk vanuit mijn luie stoel door de talloze opties scrollen tot ik uitkom bij wat ik leuk vind. Ik wist wat ik wilde. Ik zocht een mooie zwarte bikini. Stijlvol, sexy en tijdloos. Vooral tijdloos. Op het internet vermenigvuldigen de opties zich met duizenden. Ik kan op mijn gemak kijken en voel me niet opgejaagd. Als ik hulp nodig heb kan ik even bellen met de winkel, maar vooralsnog is dat niet gebeurd. Ik bestel wat ik leuk vind in een handomdraai om het vervolgens in alle rust thuis te passen. Niks geen fluorescerend licht, gewoon in mijn eigen slaapkamer.

Door de bomen het bos niet zien?

Het is lastig om te bepalen waar je van houdt. Ik heb er zelf ook lang over gedaan om te bepalen wat voor iets ik wilde. Vorig jaar lag ik op het strand en zag ik zo veel moois voorbij komen. Zelf heb ik nog even getwijfeld over een dierenprint. Ik ben gek op die luipaard print die je tegenwoordig zo veel ziet, maar toen ik deze aan had vond ik hem voor mij zelf niet werken. Zo ben ik uitgekomen op een eenvoudige maar chique zwarte bikini met een leuk randje bij het decolleté. Stijl is iets persoonlijks. Wat op de een prachtig staat kan bij jou het net niet zijn. Als ik je dan een tip mee mag geven is het; pas het gewoon! Soms valt het tegen, maar er is altijd die kans dat je blij verrast wordt!
Ik ben in ieder geval helemaal klaar voor mijn vakantie. Hoewel ik nu nog een beetje twijfel over een extra setje, gewoon, omdat het kan.

woman lying on pool

Geef een reactie