Blog

Een naamketting als betekenisvol cadeau

Op zoek naar een betekenisvol cadeau voor je beste vriendin tijdens de kerst? Dan is een naamketting het perfecte cadeau. Met een naamketting kun je jullie band op een mooie manier vereeuwigen. Geef je vriendin bijvoorbeeld een ketting cadeau met daarop jullie namen en de datum waarop jullie vriendinnen zijn geworden. Een naamketting is geweldig om te krijgen en leuk om te geven, en is passend voor verschillende gelegenheden.

speciaal mama cadeau

Is iemand in jouw omgeving net moeder geworden? Dan is een naamketting een ontzettend betekenisvol cadeau om aan haar te geven. Ben je zelf net moeder geworden en wil je dit bijzondere moment vereeuwigen, maar ben je niet zo van de tatoeages? Ook dan is het mooi om jezelf te trakteren met dit prachtige sieraad. Want wat is er nou mooier dan de naam en geboortedatum van je kind gegraveerd in een zilveren of gouden ketting om je nek dragen, dicht bij je hart? Zo kun je de bijzondere band tussen jou en je kind voor altijd koesteren en bij je dragen, waar je ook heen gaat.

vereeuwig een sterke band

Zoek je een mooie manier om de vriendschap tussen jou en je beste vriendin te verzegelen? Of de band tussen jou en je moeder? Je kunt er ook voor kiezen om samen een mooie ketting uit te zoeken die jullie beide kunnen dragen. Verzegel je band door elkaars naam om je nek te dragen. Net als vroeger, toen je nog vriendschapskettinkjes kocht van ieder een helft van een hartje waar ‘Best Friends’ op stond. Dit kan nu je wat ouder bent nog net zo goed. Is jouw moeder echt by far je beste vriendin? Ook dan is het heel mooi om de speciale band tussen jou en je moeder te vereeuwigen met deze sieraden. Met een ruime keuze aan bedeltjes komen jullie er ongetwijfeld samen uit welk ontwerp het beste bij jullie past.

Verschillende ontwerpen

Naamkettingen zijn er in verschillende ontwerpen. Je kunt kiezen uit zilver, goud of zelfs rose goud. Dan heb je nog verschillende soorten bedeltjes waar je uit kan kiezen. Zo kun je een naam en datum laten graveren op een hartje, of een ster. Of gewoon op een mooie ronde munt. Wil je een mooie spreuk laten graveren? Ook dat kan. De mogelijkheden met naamkettingen zijn eindeloos. Wat je ook kiest om te laten graveren, een bijzonder cadeau is het in ieder geval. Hoe mooi is het als je iemand hier blij mee kunt maken?

Laat een antwoord achter