Blog

Verschillende soorten winterjassen

De wintermaanden zijn bijna begonnen en daarom is het een goed idee om nu alvast op zoek te gaan naar een mooie en warme winterjas. Heb je geen idee wat voor winterjas jij mooi en praktisch vindt dit jaar? Lees dan even verder. In dit blog zet ik een aantal verschillende soorten winterjassen op een rijtje, zodat je een goede keuze kunt maken voor het koude seizoen!

Modern en sportief

Ben je op zoek naar een warme winterjas die er ook modern uitziet? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een parka winterjas of jacket. Deze sportieve jassen, zoals de airforce winterjas heren of airforce winterjas dames, zijn erg comfortabel en een goede keuze als je op zoek bent naar een mooie en moderne jas. Daarnaast zijn ze praktisch omdat ze je beschermen tegen wind, kou, regen en sneeuw, maar zien er ook sportief uit! Wanneer je op wintersport gaat of gewoon écht een hele warme jas zoekt, is een gewatteerde jas ook een goede optie. Deze jassen zien er ook sportief uit en zijn echt superwarm. Veel mensen die op wintersportvakantie gaan hebben zo’n jas.

Classy

Wanneer je niet houdt van een sportieve look, kun je ook kiezen voor een wollen mantel. Deze jassen zijn meer classy dan stoer en tegelijkertijd ook lekker warm. Heb je niet zoveel zin om elk jaar een nieuwe winterjas te kopen? Dan is de wollen mantel een goede keuze voor jou, want wollen mantels zijn tijdloos! Zeker als je voor een effen kleur kiest, zoals zwart, (donker)grijs of (donker)blauw. Kies voor een model met een hoog wol percentage; deze jassen zijn misschien iets duurder, maar gaan ook langer mee. Naast de wollen mantel kun je ook kiezen voor een overcoat of trenchcoat. Deze smaakvolle jassen zijn superhip en zijn voor mannen én vrouwen een stijlvolle keuze. Overcoats en trenchcoats kun je namelijk met bijna alles combineren.

Overgangsjas

Ben je meer op zoek naar een overgangsjas? Dan is een leren jacket een goede optie voor jou! Leren jassen zijn tijdloos en goed te combineren met verschillende soorten outfits. Heb je het snel koud? Kies dan voor een leren jas met een wollen voering. Deze houdt jou in combinatie met een sjaal en muts lekker warm in de wintermaanden. Ook een bomber jacket is een goede optie voor een overgangsjas. Bomber jackets zijn heel erg populair, omdat ze er sportief uitzien. Als je kiest voor een dik exemplaar houdt de jas je ook lekker warm!

Laat een antwoord achter