Wat?! Zóveel verdient Kylie Jenner met haar bedrijf

Dat de Kardashians vaak in het nieuws zijn, dat is al wel bekend. En dat hun kasten vol hangen met Balmain, Yeezy en nog veel meer grote namen is ook wel bekend. Maar hoeveel geld ze eigenlijk hebben, wordt altijd verzwegen. Tot nu! Momager Kris Jenner heeft namelijk in een interview verteld hoeveel haar jongste dochter Kylie Jenner verdient. En holy moly, dat is meer dan je denkt. Veel meer!

Dollar dollar bills y’all

Iedereen kent natuurlijk wel het make-up merk van Kylie Jenner genaamd Kylie Cosmetics. Dit was en is een hartstikke hype en de lipkits waren destijds niet aan te slepen. Het merk bestaat nu twee jaar en heeft Kylie Jenner zeker niet in de koude kleren laten zitten. Momager Kris Jenner heeft namelijk in een interview aan CNBC een boekje open gedaan over de financiële status van de twintigjarige Kylie, en die is zeker niet verkeerd. Want houd je vast: in de laatste achttien maanden hebben alle producten van Kylie Cosmetics omgerekend €360 miljoen opgeleverd! Wat?! Voorspellers denken zelf dat Kylie over een paar jaar een miljardenbedrijf (!) bezit.

En denk je dat de reality-ster tientallen investeerders heeft die haar ondersteunen? No way, José! Ondanks dat grote namen interesse toonde in het bedrijf, is Kylie honderd procent eigenaar. Haar andere inkomstenbron is trouwens ook niet mis. Volgens The Blast, een breaking celebrity news site, heeft de Kardashian familie een nieuwe televisiedeal binnengesleept ter waarde van €130 miljoen, inclusief een volgend seizoen van Keeping Up With The Kardashians. Oh my!

En nu ze natuurlijk zwanger is, wilt iedereen weten of ze hier mee doorgaat. Fans van Kylie Cosmetics niet getreurd! Want Kylie Jenner is van plan om dit nog jaren te blijven doen! Snappen wij wel, als je zo’n rooskleurige toekomst tegemoet gaat.

LEES OOK:

Baby nieuws! Naast Kylie en Kim is deze zus nu ook zwanger Wat? Is Kourtney nu ook zwanger?

Bron: Glamour |Beeld: Getty Images

The post Wat?! Zóveel verdient Kylie Jenner met haar bedrijf appeared first on STYLETODAY.

...

Lees meer...

Share |

Door : StyleToday - Tuesday, 31 October, 2017