bh zonder beugel
Blog

bh zonder beugel, de perfect oplossing

Duizenden vrouwen hebben er dagelijks mee te maken, een bh die niet lekker zit. Dit kan vele oorzaken hebben zoals een te kleine bh-maat of juist een te grote bh-maat. Soms is dit echter niet het geval en zit een bh juist niet lekker door het materiaal wat is gebruikt of juist de beugel die in de bh verwerkt is. Een bh zonder beugel is hier de perfecte oplossing voor. Veel vrouwen denken dat een beugelloze bh onvoldoende comfort en stevigheid biedt maar uit ervaring bewijzen we je graag het tegendeel.

 

Een bh zonder beugel

Voordat we onze bevindingen kunnen vertellen is het eerst van belang dat het verschil tussen een bh met beugel en een bh zonder beugel duidelijk is. De beugels is een bh zijn een soort halfronde vormen. Meestal worden voor deze beugels metaal gebruikt omdat dit een goedkope grondstof is en langdurig mee gaat. De beugels worden aan de onderkant van de cups verwerkt waardoor dit ondersteuning biedt, vorm geeft en de borsten iets uit elkaar houdt. Een bh zonder beugels heeft deze metalen vormen dus niet in de cups.

Sommige vrouwen ervaring helaas gezondheidsklachten door het dragen van een beugelbh. Je kunt hierbij denken aan huidirritatie, pijnlijke borsten of zelfs borstontsteking. Voor deze vrouwen maar ook voor de vrouwen die hier geen last van hebben kan een bh zonder beugel de ideale uitkomst bieden.

 

Zonder beugels toch comfort en stevigheid

Vroeger waren de meeste producten niet zo innovatief als tegenwoordig en daar hoorde de bh zonder beugel zeker bij. Gelukkig is de wetenschap veel verder en zijn er tegenwoordig bh’s op de markt zonder beugels die wel de comfort en stevigheid bieden van een beugelbh. Dit komt onder andere door de materialen en cups die tegenwoordig worden gebruikt. De materialen van nu zijn veel elastischer en geven veel meer steun dan vroeger. Hierdoor is er een optimaal draag-effect, ook als je in beweging bent. Daarnaast zijn de cups wat steviger gemaakt dat dit eigenlijk de functie van een beugel vervangt. Tegenwoordig is er dus bijna geen verschil meer in effecten van beide bh’s en wordt de bh zonder beugel als veel prettiger ervaren

 

Voel je sexy in een bh zonder beugel

Nog een imago die de bh zonder beugel had was het oma uiterlijk. De producten werden een lange tijd alleen gemaakt in zwart, wit of huidskleur. Simpelweg omdat er weinig vraag naar dit product was. Gelukkig hebben de fabrikanten slim ingespeeld op de verschillende mogelijkheden en ontwikkeling in de markt. De beugelloze bh’s zijn tegenwoordig namelijk ook verkrijgbaar in veel meer kleuren en materialen. Bijvoorbeeld bordeaux rood of kant. De keuze is reuze. Mocht je nog niet helemaal overtuigd zijn van de bh zonder beugel dan raden we je aan om er gewoon eens een te proberen. Je zult verstelt staan van de comfort en stevigheid die dit product je biedt. We durven haast te wedden dat je nooit meer anders wil.

 

Geef een reactie