You have to be there! A Lot Of Fashion Groningen 28 september

A Lot Of Fashion On Tour staat weer voor de deur, and we can’t wait! Na Amsterdam en Eindhoven gaan we door met feesten in Enzo Groningen. Deze avond staat volledig in het teken van fashion, cocktails, bites, muziek en geweldige prijzen! Ben jij een trouwe volger van STYLETODAY? Helemaal weg van mode, beauty en altijd in voor een feestje? Dan is A Lot Of Fashion helemaal jouw ding. Waarom je 28 septemberavond vrij moet houden?

Win, win, win!

De loterij word gepresenteerd door Fred Van Leer, dat betekend een hysterische boel, we love it! Tijdens de bingo maak je o.a. kans op een horloge van Cluse, een jaar lang gratis brazilian wax, fashion cheques en so much more!

TOUCH-UP BARS

It’s time for a touch-up! Tijdens de A Lot Of Fashion Tour in Groningen zijn er weer een aantal touch-up bars aanwezig. Onderga een hair metamorfose door Oge Exclusive of ga langs bij de nailbar voor nails on fleek!

Shoot your own cover

Huawei is hoofdsponsor van de tour en zet alle knappe dames (en een enkele heer) op de foto tijdens een heuse covershoot. Alle foto’s worden gemaakt door een professionele fotograaf met de allernieuwste Huawei P10 (ja, echt!) en vervolgens verwerkt tot een verbluffende cover. Hallo nieuwe profielfoto! En het allerleukste? In een van de goodiebags zit een échte Huawei P10. Dus kras 28 september heel groot in je agenda en laat je vastleggen. Say cheese!

Nobody is going home empty handed!

Who doesn’t like free stuff? Win je niks bij de lotterij? Wees niet getreurd want iedereen gaat naar huis met een tas vol leuke goodies.  Het is dus echt een mega goodiebag t.w.v. minimaal 50 euro!

Why be moody when you can shake yo booty!

Het is een perfecte avond voor een girls night out, met een yummy cocktail in je hand! Dance the night away op de beats van FerrisDeejay!

 

Dress to impress

De dresscode is City Chic, en we vragen jullie om all out te gaan. Haal je kledingkast overhoop voor de perfecte city chic outfit en maak kans op de best dressed award!

Genoeg redenen om deze night of nights te markeren in je agenda! Wij kijken onwijs uit naar dit knalfeest en we hopen dat jij er ook bij bent!

Belangrijke info

Buy your tickets here!

De party vind plaats in de club Enzo in Groningen.

PROGRAMMA 20:00 uur – Aanvang 21:00 uur – Start programma + loterij 23:00 uur – Einde

Dresscode: City Chic Age: 18+

BEELD: IMAXTREE

The post You have to be there! A Lot Of Fashion Groningen 28 september appeared first on STYLETODAY.

...

Lees meer...

Share |

Door : StyleToday - Monday, 18 September, 2017