Shine bright! De mooiste highlighters om te shoppen

Wij vrouwen hebben weleens van die dagen dat onze huid niet zo mooi is. Het mist een beetje haar flawless en ziet er hartstikke grauw uit. Bah! Gelukkig is daar de beste uitvinding van de eeuw: highlighter! Deze laat je huid mooi stralen waardoor je er veel gezonder en glowy uitziet. En dat zien we graag! Nog op zoek naar een mooie highlighter? Wij zetten de mooiste voor je op een rij!

Shine bright like a diamond

Begrijp me niet verkeerd, natuurlijk is het wiel de beste uitvinding van de eeuw. Maar het is in deze tijd eigenlijk hartstikke not done als jij je gezicht niet voorziet van een beetje glans. Dit kun je natuurlijk heel natuurlijk doen, zoals op de wangen, onder de wenkbrauw en op je kin, maar je kunt er ook helemaal voor gaan. Want met een mooie highlighter heb je eigenlijk alleen nog maar een beetje mascara en een beetje lippenbalsem nodig. Daarna ben je helemaal klaar om te gaan!

Ben jij al in het bezit van een mooie highlighter of nog steeds zoekende naar de perfect one? Kijk dan even naar onderstaande producten! Wij hebben namelijk de mooiste voor je verzameld die je die glowy skin gegarandeerd geven.

It’s shop o’clock!

L’oreal Paris WEHKAMP €19,99 8,77

Laura Mercier DE BIJENKORF €42,00

Bobbi Brown DE BIJENKORF €37,00

Maybelline WEHKAMP €15,99 8,77

Dior DE BIJENKORF €56,00

Chanel DE BIJENKORF €41,00

Guerlain DE BIJENKORF €58,00

Sisley DE BIJENKORF €82.50

Tom Ford DE BIJENKORF €75,00

✰ Shop meer highlighters in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

On a budget! Shop straight leg jeans uit de sale Trending Tuesday: de grote oorbel is hot! Monday favorites: travel in style met deze items

Beeld: Unsplash

The post Shine bright! De mooiste highlighters om te shoppen appeared first on STYLETODAY.

...

Lees meer...

Share |

Door : StyleToday - Saturday, 20 January