fashionmatters

Fashionmatters | omdat fashion belangrijk is!

Welkom modeliefhebbers & fashionistas!  Welkom bij fashionmatters.nl! Wij zijn er omdat mode belangrijk is. Hier lees je over van alles dat ook maar enigszins gerelateerd is aan mode. Mode is een breed begrip en niet zomaar in een hokje te plaatsen. Voor sommigen bestaat mode alleen uit kleding. Anderen beschouwen hun gehele uiterlijke verschijning juist als onderdeel van mode. Fashionmatters.nl sluit niemand uit. Of mode nu je passie is, of je wilt gewoon even een snelle betrouwbare fashion update om jouw stijl weer op niveau te brengen, wij staan voor je klaar!

Check onze blogs en lees de laatste fashion tips en trends. Want stiekem vinden we mode allemaal wel een beetje belangrijk!

Waarom is mode belangrijk?

Mode is om meer dan één reden belangrijk voor mensen. Hoewel sommige mensen stellig zullen ontkennen dat mode belangrijk voor ze is, is het dat toch echt wel. Kleding, de voornaamste expressie van mode, is een primaire behoefte. Kleding bevordert de hygiëne, beschermt ons lichaam en kan er voor zorgen dat we er net even iets beter uitzien. De mode industrie is niet voor niets zo gigantisch. Mensen over de hele planeet zijn er mee bezig. En als ergens dusdanig veel mensen bij zijn betrokken wordt het vanzelf belangrijk. Mode dient een belangrijke functie. Kleding beschermt over de gehele wereld mensen tegen allerlei weersomstandigheden. Dankzij kwalitatief goede kleding is de levensverwachting van de mens gestegen. Mode stimuleert innovatie en creativiteit. En dat is precies wat kleding nodig heeft om de kwaliteit te blijven verhogen. Maar mode heeft natuurlijk meer dan alleen een functionele waarde. Mensen zijn wezens met gevoel. De een is gevoeliger dan de andere. Maar een ieder wil zich graag goed voelen. En mode kan daarvoor zorgen. Je herkent het wel de gevoel wanneer je nieuwe schoenen gaat kopen. Je gaat naar de stad en gaat winkel in, winkel uit om jouw nieuwe schoen aan de haak te slaan. Of je struint het internet af op zoek naar nieuwe schoenen. Tijdens het zoeken kijk je al uit naar het moment dat je ze voor het eerst kan gaan dragen. En dan is het zover. Je trekt ze aan bij die matchende outfit en alles lijkt mooier. De zon lijkt net iets harder te schijnen, de flirters hebben er iets meer zin in te hebben, je voeten zijn in extase door het zachte voetbedje en dan is er nog die glimlach op je gezicht. Heb je de loterij gewonnen? Nee je bent gewoon oprecht blij met je nieuwe schoenen. Dat heerlijke onbeschrijfelijke gevoel komt door een modestuk. Of je nu wilt of niet mode is op verschillende manier belangrijk voor iedereen! Is een mode onderwerp waar jij graag een interessante blog over zou willen lezen? Neem dan hier contact met ons op.

Eerlijke mode

Dat “fashion matters” wisten jullie als fashion liefhebbers natuurlijk al langer dan vandaag. Mode kan verschillende doelen dienen. Maar wat wij van fashionmatters.nl belangrijk vinden is dat het doel niet alle middelen heiligt. Mode is vaak controversieel in het nieuws. En dan gaat het niet om het eindproduct maar het productieproces. Of het nu gaat om kinderarbeid of dierenleed wij keuren het allemaal af. We willen eerlijke en duurzame mode dan ook stimuleren. Weet jij nog een interessant verhaal, merk, product of influencer die dit wel op een goede manier aanpakt? Laat dan een bericht achter op de contactpagina. Help ons in onze missie om de modewereld eerlijk te maken. Deel je kennis met ons en wij delen het met onze community. Mode is voor iedereen en daar moet iedereen dan ook van kunnen genieten.

Wil je meer weten over hoe “modebewust” wij zijn lees dan hier over ons!