Easy like sunday brunch recept: Breakfast bowl met pompoen en Griekse yoghurt

Happy Sunday! Vandaag zijn we weer op de gezonde tour en maken we een breakfast bowl met pompoen en Griekse yoghurt. Dit doet me enorm veel denken aan de talloze smoothie bowls die ik de afgelopen zomer heb gemaakt. Deze bowl heeft alleen een winterse touch doordat we de seizoensgroente gebruiken. Pompoen en Griekse yoghurt als brunch klinkt misschien niet als muziek in de oren, maar het is een groot succes! Het heeft een enorm romige textuur en de granola en noten zorgen voor een crunch. Het is een perfect en makkelijk recept voor de lazy sunday morning. Let’s start brunching!

Dit heb je nodig: 170 gram geroosterde pompoenpuree 1 banaan, geprakt 143 gram Griekse yoghurt 1/2 theelepel kaneel 1/2 eetlepel maple syrup (optie) Granola, noten en/of zaden

Let’s start cooking! Doe de pompoenpuree, geprakte banaan, Griekse yoghurt, kaneel en maple syrup samen in een kom. Mix deze ingrediënten samen tot een glad geheel. Garneer het mengsel met je favoriete granola, noten en zaden. Enjoy!

Het recept is supersimpel en klaar in een mum van tijd. Met dit brunchrecept houden we ons aan de gezonde voornemens die we hebben gemaakt voor 2018 en genieten we met volle teugen. Enjoy your lazy sunday!

LEES OOK:

Easy like sunday brunch recept: Gebakken havermout met blauwe bessen en kokos Zó wordt je veel sneller aan de bar geholpen

Bron & Beeld: The Worktop

The post Easy like sunday brunch recept: Breakfast bowl met pompoen en Griekse yoghurt appeared first on STYLETODAY.

...

Lees meer...

Share |

Door : StyleToday - Sunday, 14 January, 2018