Dit is de meest verrassende haartrend van deze zomer

De show stelen tijdens een Chanel couture show, daar is behoorlijk wat voor nodig. Want zelfs als je de prachtige kleding, haar en make-up looks wegdenkt, is er altijd nog het spectaculaire decor (oh hallo, gigantische replica van de Eiffeltoren). Probeer dat maar eens te overtreffen. Toch lukte het maar liefst drie celebrity’s vorige week in Parijs. En dat deden ze niet met over de top kijk-mij-eens-outfits, maar met een wel heel verrassende blonde buzz cut.

Nieuw schoonheidsideaal

De celebs in kwestie – Katy Perry, Cara Delevingne en Kristen Stewart – zijn zeker niet de eerste of enige celebrity’s die voor fris gemillimeterd haar gaan. Eerder waagde modellen als Ruth Bell, Kris Gottschalk en Adwoa Aboah zich al aan de blonde buzz cut. En ook actrice Zoë Kravitz liet onlangs haar lange platinablonde vlechten afscheren, met dank aan haarstylist Nikki Nelms en colorist Daniel Moon. Toch zagen we niet eerder zoveel grote sterren op één plek met hetzelfde opvallende – en spraakmakende – kapsel. Tel daar nog eens bij op dat de meeste van deze celebrity’s helemaal zelf voor de buzz cut gekozen hebben; als je actrices een paar jaar geleden met zulk kort haar zag, was dat negen van de tien keer voor een filmrol. Dat de buzz cut momenteel zo populair is onder sterren, is wat ons betreft dan ook een goed teken. Het zou zomaar eens kunnen betekenen dat het schoonheidsideaal in Hollywood en omstreken langzaam maar zeker iets breder en diverser wordt. Iets wat we overigens ook al zagen tijdens de afgelopen Victoria’s Secret Fashion Show, waar meer modellen dan ooit tevoren met hun eigen natuurlijke (korte!) haar over de catwalk liepen. En nu maar hopen dat deze trend doorzet…

Ik ben benieuwd: zou jij het aandurven? Op The Chair zet ik de celebrity’s die je al voorgingen op een rijtje ter inspiratie. Ook vind je hier natuurlijk alle tips om platinablond haar mooi te houden.

The post Dit is de meest verrassende haartrend van deze zomer appeared first on STYLETODAY.

...

Lees meer...

Share |

Door : StyleToday - Saturday, 15 July, 2017