De mooiste last-minute hairstyles voor NYE

Over een paar uur is de lucht verlicht door prachtig vuurwerk, klinken we glazen gevuld met champagne tegen elkaar en spreken we onze goede voornemens uit voor het nieuwe jaar. Over een paar uur is het 2017 en laten we alle vervelende dingen die gebeurd zijn in 2016 achter ons. Genoeg reden voor een feestje.

>> Lees ook: De moosite oog make-up voor de feestdagen

Je hebt je outfit voor vanavond (hopelijk) al klaar liggen en weet precies wat je met je make-up gaat doen. Maar je haar? Je haar is het lastigste wat er is en vaak weet je er geen raad mee. Althans, dat probleem heb ik zelf altijd. We gingen op zoek naar een aantal prachtige hairstyles voor NYE.

keep it braided

Het is mooi én ideaal voor een avondje uit. Je haar hangt niet in je gezicht en de volgende dag word je wakker met prachtige krullen. Voor de wow-factor, die zeker niet mag ontbreken tijdens Oud & Nieuw, breng je wat extra volume aan bij de roots van je haar. Glitters in je haar maken het helemaal af.

Toni & Guy Wehkamp €11,99

Tangle Teezer Wehkamp €14,99

Balmain De Bijenkorf €80,- The curlier the better

Een hairstyle die er áltijd glamorous uitziet zijn krullen. Grove krullen, loose waves.. Als het maar krullen zijn. Perfect dus, zeker voor een feestje als NYE. Krullen met een krultang of stijltang, het is maar net wat voor soort krullen je wilt. We leggen je hier uit hoe je je haar krult met een stijltang.

Remington Wehkamp €29,99 24,99

John Frieda Wehkamp €9,14 6,86

Philips Wehkamp €22,99 Half up

Een persoonlijke favoriet: de half up-do. Supersimpel, je bent in vijf minuten klaar en je ziet er toch geweldig uit. Plus, het staat goed bij iedereen. Bovenop je hoofd, neat of rommelig, de mogelijkheden zijn eindeloos. Love it.

Remington Wehkamp €59,99 49,99

Moroccan Oil Hairandbeautyonline.com €39,90

Remington Wehkamp €10,99

>> Lees ook: How to: Zelf je haar invlechten

Beeld: Pinterest

The post De mooiste last-minute hairstyles voor NYE appeared first on StyleToday.

...

Lees meer...

Share |

Door : StyleToday - Saturday, 31 December, 2016