Blogger of the Week: Margareth Zhang

Een nieuwe week betekent een nieuwe Blogger of the Week! En deze week is het niemand minder dan Margareth Zang, bekend van haar blog Shine by Three, haar prachtige foto’s en van de hit-serie Fashionbloggers van E! news Australia. Dus ga er uitgebreid voor zitten, pak lekker een dekentje en een kop thee en doe je dosis inspiratie op voor de komende week!

Margareth Zhang

Margareth Zhang is een Chinese-Australische duizendpoot en heeft een blog genaamd Shiny by Three.  Naast haar goedlopende blog, is ze ook fotograaf, regisseur, schrijver (haar eerste boek is net uit!), stylist en daarnaast studeert ze ook nog rechten aan de universiteit! Hoe dan? Ze werkt samen met high-end merken, zoals Louis Vuitton en Gucci en heeft ze een CV waar je U tegen zegt. Het is daarom ook niet niet zo raar dat deze fashionista er altijd on fleek uitziet! En niet te vergeten dat Margareth nog maar 24 jaar is. De perfecte persoon dus voor de inspiratie die wij de komende week nodig gaan hebben! Haar Instagram foto’s zijn zeker de moeite waard om even langs te scrollen en met haar 890k (!) volgers ook zeker niet iemand die over het hoofd te zien is.

Inspiration

Haar stijl is te omschrijven als gedurfd, speels maar ook zeker kleurrijk. Margareth probeert namelijk altijd een kleurrijk element in haar outfits te stoppen. En om je week, net als Margareth Zhang, ook een beetje kleur te geven hebben wij voor jou de leukste looks van Margareth verzameld en geshopt in onze shop. Met echte lookalikes, zodat jij je net zo kan kleden als deze succesvolle blogger. Hoe handig? Dus veel shop plezier met de musthaves van onze Blogger of the Week!

 

Karen Millen DE BIJENKORF €175,00

Vila ZALANDO €94,95

Bodyflirt BONPRIX €52,99

Bodyflirt BONPRIX €29,99

Gaudi ZALANDO €109,95

Scotch & Soda SCOTCH & SODA €199,95

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

Get the look: maar je outfit net als de NYFW bloggers af met de ruit Say what?! Heidi Klum krijgt een collectie bij de Lidl

Beeld: Margateth Zhang

The post Blogger of the Week: Margareth Zhang appeared first on STYLETODAY.

...

Lees meer...

Share |

Door : StyleToday - Sunday, 17 September, 2017